Sušak Promet logistika

Obiteljska smo tvrtka, iz tog razloga pridajemo veliku važnost čovječnosti, a interno i našim klijentima.

Iskrenost je načelo svih naših usluga, jer vjerujemo da se dugoročni poslovni odnosi mogu razvijati samo na temelju poštenja.

Uz naše bogato iskustvo možemo odgovoriti na Vaše potrebe i zahtjeve. Kako bi se to moglo jamčiti i u budućnosti, nastojimo uklopiti nove tehnologije i inovativne tehničke usluge.

Nije važno hoćemo li ćemo raditi u inozemstvu, na regionalnoj ili lokalnoj razini za Vas – na kvalitetu i pouzdanost naših usluga uvijek možete računati.

Logisitka

Logistika znači više nego samo pravovremeni i pouzdani prijevoz robe. Krajnji cilj je da se udovolji pojedinačnim zahtjevima kupaca uz pomoć našeg logističkog koncepta.

Bilo da se radi o malim poduzetnicima ili o velikim korporacijama, zbirnim ili punim utovarima, naše usluge su dostupne svima i u potpunosti na raspolaganju.

Zahvaljujući modernim tehnologijama praćenja, u bilo koje vrijeme možemo pratiti Vaš teret ako je potrebno. Na taj način osiguravamo pravovremenu isporuku robe.

NIKICA SUŠAK

Sušak Promet d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u području transporta, logistike i distribucije u Republici Hrvatskoj i inozemstvu