Noćna vožnja i umor zbog svjetala

Dojam kvalitete, učinkovitosti, jačine osvjetljenja i pouzdanosti

Ugradnjom svjetala koja su plod domaće pameti, postat ćete zaljubljenik kasnovečernjih cestovnih avantura. Nedavno smo imali prilike sudjelovati na mini-prezentaciji jedne zanimljive, nove ponude kada su “aftermarket” dijelovi u pitanju.

Članak je u potpunosti prenesen sa:

Autoportal.hr

Radi se o potpuno novom pristupu u svijetu svjetlosnih sklopova, koji je prema svemu viđenome jako dobro prihvaćen od strane domaćih vozača. Hrvatsko-austrijska kombinacija kvalitete brojnim vozačima bi mogla olakšati noćne vožnje.Svjetla premium kvalitete ugrađuju se na sve vrste motornih vozila (motocikli, automobili, kamioni), a vrlo je važno napomenuti kako se ništa na samom faru ne mijenja.

Dakle, tehnički on ostaje kao što je i bio do sada, ali Erfolg kratka i duga LED svjetla preuzimaju mjesto dosadašnjih halogenih sijalica. Doista, Erfolg LED u noćnim uvjetima odmah ostavlja dojam kvalitete, učinkovitosti, jačine osvjetljenja i pouzdanosti.

Pri tome je važno i dostupno jamstvo od 2 godine koje dobivate prilikom ugradnje.

Razlog zašto je Erfolg LED pridobio našu pažnju je što se radi o vrlo mladoj, proaktivnoj start-up tvrtki koja je svoje mjesto na automobilskoj karti krenula formirati 2016. godine. Svoje znanje i energiju usmjerili su prema LED žaruljama. U razgovoru s glavnim akterima koji stoje iza cijele ove priče, a koji su dugi niz godina aktivni u području rasvjetnih tijela, potpuno opravdano se već sad mogu gurati u red – premium proizvoda. Studiozni pristup doveo ih je do srži problema i postizanja efekta svjetlosnog snopa, na koji danas ni najstroži djelatnici na tehničkom pregledu nemaju što prigovoriti, uz strogo definirane pravilnike.

Što to Erfolg LED svjetla nude?

LED DUGO SVJETLO SVI H-STANDARDI

Povećana količina svjetlosti u usporedbi sa standardnim žaruljama za duga svjetla osigurava vidljivo bolje osvjetljenje kolnika.

Više svjetla i veće vidno polje rezultira većom sigurnošću u mraku kako bi se znatno ranije prepoznale moguće opasnosti. Tome su u usporedbi s konvencionalnim žaruljama pridodani i duži snop svjetla te bjelije svjetlo.

Savršeno za udobniju i sigurniju vožnju.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

  • Maks. potrošnja energije: 24 WNapon: 12 – 24 VLED: 12 x Philips Z ES
  • Životni vijek: 30 000 + sati
  • Temperatura boje: 5 700 K
  • Svjetlosna jakost: 125 lm/WECEodobrenje: Da

PREDNOSTI: efikasno odvođenje topline, bez bliještanja u noćnom cestovnom prometuu usporedbi s halogenim svjetlima više svjetla uz manju potrošnju električne energije, životni vijek 30 puta duži nego kod halogenih žarulja, Plug & Play za 90% svih vrsta vozila

Ova LED svjetla za maglu ističu se kvalitetom i modernim dizajnom. Korištene su samo LED diode visoke kvalitete.

DOSTUPNO: za osobne automobile, kamione, buseve i motocikle LED MAGLENKE

KONTAKT TELEFONI

Erfolg LED žarulje Autoportal.hr