Logistika

Logistika

Ključevi uspjeha

Prilikom prijevoza robe od točke A do točke B, vodimo brigu za sami transport, teret, potrebnu dokumentaciju i sve ostale rutinske poslove.

SPECIJALIZIRANI SMO ZA PRIJEVOZ ROBE HLADNJAČAMA I TRANSPORT KONTEJNERA!

Logistika znači puno više od pravovremenog i pouzdanog prijevoza robe. Krajnji cilj je da se udovolji pojedinačnim zahtjevima kupaca uz pomoć našeg logističkog koncepta. Bilo da se radi o malim poduzetnicima ili o velikim korporacijama, zbirnim ili punim utovarima, naše usluge su dostupne svima i u potpunosti na raspolaganju.

Planiranje prijevoza!

Od prvog dana osnivanja, uvijek smo imali iste principe koje smo njegovali tijekom cijele logistike. To uključuje i našu odlučnost da budemo u mogućnosti služiti svim klijentima, bez obzira na lokaciju, baš kao i naša predanost pružanja pošiljke tereta.

Povezane usluge – Koristite skladišni prostor potporom i podrškom dostave i kompletne logistike. Sveobuhvatni transport hladnjačama uz dva specijalizirana režima. Prevozimo neopasni otpad u skladu sa propisima zbrinjavanja. Povezujemo i održavamo pravovremene informacije dobavljača i klijenata radi organizirane usklađenosti koordinacije.