Susreti s partnerima

Susreti s partnerima

Druženje vozača, vlasnika tvrtki, zaljubljenika u kamione te prilika da se na jednom mjestu pogledaju najatraktivniji kamioni u Hrvatskoj. Od početka programa moguće je razgledavanje kamiona i štandova izlagača.

Druženje vozača, vlasnika tvrtki, zaljubljenika u kamione!

Priča je krenula otprilike prije desetak godina, kada je nekolicina Hrvatskih prijevoznika krenula posjećivati razne Europske showove te se i kod nas počelo intenzivnije raditi na uređenju voznih parkova. Nedugo nakon toga, nas nekoliko “entuzijasta”, počelo je razgovarati o snovima, kako bi i u Hrvatskoj bilo lijepo napraviti nešto takvo. Moguće razgledavanje kamiona i štandova izlagača! Godine 2014 službeno je osnovana Udruga Truckshow Hrvatska koja postaje nositelj organizacije showa. Već na prvim sastancima zaključeno je da manifestacija treba veći prostor,te je 2016 godine odabran Automotodrom Grobnik.

Led je probijen 2014. godine kod Autoprijevoznika Kljajića koji je uz pomoć nekolicine sponzora uspio na jednome mjestu okupiti 30-40 kamiona (isprike za netočnost podataka), što je u ono vrijeme bio izniman uspijeh. Godinu nakon toga ekipa za organizaciju je ojačala te je organiziran show u Vrbovcu na kojemu je predstavljeno 65 izlagača i veliki broj posjetitelja.

 

Stotinu kamiona na jednom mjestu! 2014 – Dosegnuta je brojka 100! Prvi puta show je postao međunarodni sa posjetom preko dvadesetak izlagača iz susjednih zemalja.

Italija | Slovenija | Slovačka | Hrvatska – Prilika da se na jednome mjestu pogledaju najatraktivniji kamioni u Hrvatskoj!