O nama

Sušak Promet d.o.o.

Obiteljska smo tvrtka, zato pridajemo veliku važnost čovječnosti, a interno i našim klijentima. Iskrenost je načelo svih naših usluga, jer vjerujemo da se dugoročni poslovni odnosi mogu razvijati samo na temelju poštenja. Uz naše bogato iskustvo možemo odgovoriti na sve Vaše potrebe i zahtjeve. Kako bi se to moglo jamčiti i u budućnosti, nastojimo uklopiti nove tehnologije i inovativne tehničke usluge. Nije važno hoćemo li raditi u inozemstvu, na regionalnoj ili lokalnoj razini za Vas – na kvalitetu i pouzdanost naših usluga uvijek možete računati. Nastojimo donijeti izvrsnu operativnost svim uslugama prijevoza koje pružamo s integritetom koji pruža sigurnu, pouzdanu i kvalitetnu uslugu. Važno nam je graditi dobre odnose i lojalnost, pomažući korisnicima da steknu konkurentnu prednost. Ponosimo se u svemu što radimo i nastojimo biti najbolji u očima naših kupaca. Sušak Promet d.o.o. predani je i odgovorni partner zajednice dijeleći puteve javne cestovne mreže na siguran i ozbiljan pristup. Radi te predanosti, Sušak Promet d.o.o. nastavlja biti jedan od najsigurnijih i profitabilnijih u industriji. Već dugi niz godina pružamo vrijednost i kvalitetu. Vodeći smo pružatelj logističkih rješenja. Naše usluge transporta pokrivaju cijelo područje Hrvatske. Nadamo se da ćete pronaći ovu stranicu informativnom i slobodno nas kontaktirati s bilo kakvim upitom.S preko 20 godina iskustva u transportnom sektoru imamo sposobnost i iskustvo za rješavanje svih zahtjeva za transport i distribuciju.

Predani i odgovorni pridajemo veliku pozornost sigurnosti u javnom cestovnom prometu. Radi te predanosti, Sušak Promet d.o.o. nastavlja biti jedan od najsigurnijih i profitabilnijih u industriji. Klijenti prepoznaju i cijene jednostavnost u radu s nama što nas čini pouzdanim partnerom.

Vrhunska usluga

Podrška klijentima

Zapošljavamo kvalitetne ljude kako bismo osigurali izvrsne usluge.

SIGURNOST & POUZDANOST

99.6% naših putovanja završeno je bez mehaničkih poteškoća.

TIMSKI RAD

Klijente gledamo kao partnere sa fokusom gradnje dugoročnih suradnji.

Cijene usluga

Ciljano pružamo usluge po razumnim cijenama uz najbolje omjere kvalitete gdje god je to moguće. Na taj način je omogućen pristup uslugama za više klijenata za prijevoz dobara!

Jedan od ciljeva nam je postati vodeća tvrtka u nacionalnom prijevozu tereta!!

Nacionalni prijevoz

Zatražite procjenu

Dostava manjeg tereta

Zatražite procjenu

Puni teret

Zatražite procjenu

Leadership

Profesionalni vozači i profesionalno osoblje!

Tvrtka Sušak Promet d.o.o. je tvrtka s velikim rasponom usluga, koja u konačnici pruža pouzdani prijevoz teretnih pošiljaka diljem Hrvatske. Bez obzira šaljete li komade, palete, zamrznute proizvode ili neku vrstu teškog tereta…

POVIJEST

Sušak Promet d.o.o. tvrtka osnovana je 2009. godine

Imamo preko 20 godina praktičnog radnog iskustva u industriji, svjesni što se od nas očekuje osiguravamo konstantnu kvalitetu transporta. Prilagođeno moderno poslovanje tržištu koje zahtjeva pravovremenu pouzdanu i profesionalnu logističku tvrtku.

KARIJERE

Upošljavamo vozače, mehaničare, pomoćno osoblje.

Zaposlenicima nudimo sigurnost i priliku za stabilan posao. Razvojem poslovanja i potrebama otvaramo radna mjesta radnicima koji posjeduju osnovne vještine koje usmjeravamo u poslovanju unaprjeđenjem kvalitete.